Fransklektioner på distans

Individanpassad undervisning

Franska privatlektioner erbjuder individanpassad inlärning. Tack vare internet har valfriheten blivit ännu större. Att läsa språk kräver inte längre att man besöker en viss lokal varje vecka.

Nätbaserade distansutbildningar hör i dag till vardagen för många. Klart är att distansundervisning erbjuder många fördelar. Flexibiliteten hör till dessa. Man kan till exempel resa i tjänsten eller bo långt bort och ändå läsa språk. Tillgång till dator med mikrofon och internetuppkoppling är det enda som krävs.

Erfaren och flexibel lärare för flexibelt lärande

Jag är universitetsutbildad lärare i franska och svenska. Vidare har jag lång vana vid utbildning och undervisning via internet, och har i dag elever i flera länder. Som distanselev har du lärarens odelade uppmärksamhet. Du följer din egen rytm. Du kan i lugn och ro ställa de frågor du vill. Och lektionstiderna är mer flexibla. Jag erbjuder även vissa helgtider.

Hur går det till?

Beroende på dina önskemål, förutsättningar och förkunskaper kommer undervisning och valt studiematerial att variera. Det är därför svårt att uttala sig allmänt om den saken. Hör av dig med dina frågor.

Som plattform används vanligtvis Skype eller Viber.


Frågeformulär


(Lämna tom)