Studiecirkel i franska

Franska i grupp

Att läsa franska tillsammans med andra är roligt och utvecklande. Är ni några stycken som överväger att läsa franska i grupp? Kontakta mig så sätter vi samman en studiecirkel.

Flexibilitet

För nybörjare och uppåt inklusive avancerad nivå och konversation. För alla från skoleleven till studenten och pensionären. För dig, familjemedlemmar och vänner. Eller för ditt företag och dina medarbetare.

Inom ramen för en studiecirkel i franska kan den något mera avancerade eleven välja att läsa litteratur eller sakprosa och sedan diskutera denna. Det finns  gott om böcker på förenklad franska. Man lär sig på en och samma gång franska och fransk kultur.

Erfaren lärare

Jag är utbildad lärare i franska och svenska med lång erfarenhet av undervisning i mindre grupp. Jag är även fullt ut tvåspråkig med rötter i såväl Frankrike som Sverige. Jag har både gått i skolan och studerat i bägge länderna.

Franska privatlektioner erbjuder individanpassad inlärning. Beroende på dina önskemål och förutsättningar kommer undervisning och valt studiematerial att variera. Hör därför av dig med dina frågor per mejl eller telefon.


Frågeformulär


(Lämna tom)